ClixSense Anketleri Hakkında.

ANKETLERE NASIL ULAŞABİLİRİZ.



  • Anketler yukarıdaki resimde görüldüğü gibi iki şekilde gelir. Anlık Gelen Anketler katılımcı sayısına ulaşıncaya kadar ekranda kalır katılımcı sayısına ulaşınca ekrandan düşer.
  • Diğer 5 adet anket sürekli ekranda kalır bunlara 5 dakikadan az olmamak üzere tıklayıp yeni anket olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Router anketlerde görev varsa size bazı sorular soracaktır. Evli/Bekar, Çocuk varmı Sayısı, Yıllık Gelir, Tahsil durumu, Cinsiyet ve Yaş gibi 1-2 dakika içinde cevap verebileceğiniz soruları yanıtladıktan sonra verdiğiniz cevaplar anketin kitle profiline uygun iseniz anket devam eder ve sonuçlandığında ödeme hesabınıza geçer.
  • Anketlerin %80 i anında ödeme yapar %10 luk kısım 2 saat içinde ödeme yapar. 2.00 ve 2.33 lük anketler ise genellikle 1 gün sürer kontrolden sonra ödeme yapar.

ANKETLER YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEK KONULAR.

  • İlk başlangıç bazı meslekler soracaktır. Reklamcı, Pazarlamacı, Dergi ve Gazete Yayın, Perakende gıda gibi sektörlerde siz veya bir yakınınız çalışıyor mu diye soracaktır. Bu soruya cevabınız evet olursa anket hemen sonların neden ise bu meslekler anketleri etkileyen meslekler olduğundan dolayı anket şirketleri bu konularda çalışan kişilerle anket yapmayı tercih etmezler.
  • Özellikle büyükşehirlerde yaşayan insanlarla anket yapmayı tercih ederler. İstanbul,İzmir, Ankara,Antalya,Bursa ve bunlar gibi. onun için ankete nereden katılıyorsunuz sorusuna cevap verirken bunları dikkate alın.
  • Yıllık hane gelir seviyesinin 80.000 tl den fazla olması daha fazla anket aldırır.
  •  18 yaş altında çocuğunuzun olması daha fazla anket aldırır. 
  • Aracınızın olması daha fazla anket aldırır.
  • Hanedeki karar veren kişinin siz olması daha fazla anket aldırır. Örneğin Market alışverişine kim karar veriyor diye sorduğunda eşim veya partnerim derseniz anketi sonlandırır.
  • Anketlerde en önemlisi soruları okumanız içlerinde bazen tuzak sorular çıkar sallama cevap verdiğinizde anketten elenirsiniz.
  • Anket boyunca verdiğiniz cevapların bir biri ile tutarlı olması gereklidir.
  • Bu yazdıklarımı okurken zormuş gibi gelmesin esasında anket doldurmak çok kolaydır. sadece biraz anketin neyi istediğini anlayıp ona göre cevap vermeniz lazım 10 dakikalık bir anketten 1 usd kazanmak çok keyifli olur. ayrıca anketler günlük 20-25 tane gelmektedir. her anketin kişi sayısı ortalama 2.500 - 3.000 kişi gerektirir. yani online sürenizi anket saatlerine göre ayarlar iseniz günlük 4-5 usd lik anketi yapmamanız için hiç bir neden yok. tasklarda da lvl 1 olunca orada da sürekli bulunan görevleri canınız istediği veya müsait olduğunuz herhangi bir zamanda tamamlayabilirsiniz. bu sitede günlük 4-5 saat online olarak 8-10 usd kazanmak çokta zor değildir. tabiki tasklarda lvl aldıktan sonra geçerlidir bu rakam. lvl almanızda 1 hafta 10 gün gibi bir süreç alır. ozaman kadar günlük 4-5 usd gibi bir kazançta hiç kötü değildir. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar