CLIXSENSE    
   ONLINE PARA KAZANMA FIRSATI 
      İlk önce belirtmek isterim ki piyasada bolca sahte para kazanma siteleri bulunmakta ve siz internette para kazanmanın yollarını ararken ister istemez bu sahtekar siteler ile karşılaşmaktasınız. Anket doldurup para kazanmak deyince aklımıza çoğumuzun aklına kötü anılar geliyor olabilir. İnternet ortamındaki para kazanma sitelerinin sadece anket doldurarak para kazanmak değil çeşitli görevler yaparak, video izleyerek, akıllı telefonlarınıza programlar yükleyerek kazanç sağlayan v.s çeşitleri bulunmaktadır. Önemli olan ise karşınıza çıkan bu sitelerin size emeğinizin karşılığını veriyor mu yoksa vermiyor mu olduğudur.
    
     Evde ek iş yapmak isteyenler için clixsense ile para kazanmak çok kolay. Clixsense 2007 yılından bu yana en güvenilir, internetten para kazanma sitelerinden biridir. Binlerce Türk üyesi bulunmaktadır. Clixsense nin dünyada 10 milyonu gecen üyesi bulunmaktadır. Görevleri yaparak, uygulamalar yükleyerek ve referans üzerinden para kazanmanın yanında, onlardan daha çok kazandıran Anket doldurarak para kazanabilirsiniz.  Anketler tane başı 0,85-1,33-2,33 vs. gibi ücretler vererek iyi miktarda para kazandırıyor. Buradan kazanacağınız para ile bir ev geçindiremezsiniz elbette ama iyi bir ek gelir ve öğrencinin ekstra harcamalarının bir kısmını karşılayacak parayı bulabilirsiniz.

    Tasklar (görevler) para kazanma açısından anketlerden çok daha iyi bir yöntemdir .Task yapmayı öğrendiğiniz zaman günlük 15-20 dolar arası bir gelir etmeniz mümkündür . Task yapmayı öğrenebilmeniz için biraz araştırma yapmanız yeterli olacaktır . Clixsense nin türkce forum kısmına öğrenmek istediğiniz herşeyi sorabilir ayrıca Youtube de task yapan insanların videolarını izleyebilir ve nasıl yapıldığını görebilirsiniz


      TASKLARDA LEVEL0 DAN BAŞLARSINIZ 5 TANE LEVEL0 GÖREVİ YAPTIKTAN SONRA LEVEL ALIRSINIZ ..BU SÜREDE SABIRLI OLMANIZ GEREKİR ÇÜNKÜ LEVEL0 TASKLARI AZ GELİR 15-20 GÜN SÜREBİLİR LEVEL ALMANIZ ...SABIR BAŞARIYA GİDEN YOLDUR 
Clixsense ile para kazanma yolları:
1. Anketleri (Surveys) doldurarak,
2. Offers kısımından,
3. Task’ları yaparak,
4. Referans bularak,
5. Bonus ile kazanabilirsiniz.

               ÜYE OLURKEN FACEBOOK EMAİLİNİZİ KULLANMANIZ GEREKİYOR ÇÜNKÜ TASK SAYFASINA GİRİŞ FACEBOOK İLE YAPILMAKTA ( sahte hesapları önlemek adına alınmış bir önlem )


          Bu linkten üye olduktan sonra ben zaten sizlere gereken desteği hem site üzerinden hemde kurmuş olduğumuz whatsapp grubundan veriyorum. gruptan sabah 08:00 akşam 00:00 arasında sürekli destek alabilirsiniz.
             
                Sayfayı Google Chrome dan açarsanız sağ üst köşedeki çevir butonunu kullanarak sayfayı Türkçeye çevirebilirsiniz.










     Görüldüğü gibi  üye olmak için aşağıdaki resimde gösterildiği gibi adımız emailimiz şifremizi yazıp üye oluyoruz  ( resim 1 ) ..daha sonra emailimize gelen aktivasyon linkini tıklayıp üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz. Daha sonra kullanıcı adımız ve şifremiz ile giriş yaparak üyelik işlemimizi bitirmiş oluyoruz ( resim 2 ) 




Resim 1




Resim 2

    Girişimizi yaptıktan sonra PROFİL AYARLARINDAN  yaşımızı, yaşadığımız yeri ,posta kodumuzu yazıp onaylıyoruz . ( Resim 3 )


Resim 3


      Aşağıda resimdeki gibi profil ayarlarınızı yapıp kaydediyorsunuz ..Dikkat edeceğiniz husus yaşınızı 40 yaş civarında yapın ( Resim 4 )


Resim 4

      Artık profilimizide yaptığımıza göre SURVEY ( anket ) kısmına gecebiliriz .İlk yapmamız gereken anket profilimizi oluşturmak Bunun için sayfamızda survey kısmına tıklıyoruz çıkan sayfada SURVEY PROFİL yazan yeri tıklayıp profilimizi oluşturuyoruz .(Resim 5 )


Resim 5


        Tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki resimde gösterildiği gibi bir sayfa gelecek NEXT yaparak ileri doğru gideceksiniz ve profilinizi dolduracaksınız ...dikkat etmeniz gerekn husus profilinizi oluştururken aşağıdaki sıraladığım özelliklere göre oluşturmanız Bu daha çok anket gelmesini sağlayacaktır . ( Resim 6 )

ÇOK ÖNEMLİ


1) evlisiniz ..
2) iki çocuğunuz var ..yaşları biri 5-7 arası diğeri 12-13 arası ..biri kız biri erkek
3) ev alışverişini siz yapıyorsunuz 
4) yıllık geliriniz 80 bin tl civarında 
5) işiniz yöneticilik ( müdür , genel müdür vs. )
6) eviniz arabanız var 
7) evcil hayvan besliyorsunuz ( kedi , köpek, kuş vs. )
8) yaşağıdınız il olarak istanbul, izmir, ankara, antalya ve o illere ait posta kodlarını girin.

(burada herhangi bir yanlış bilgi vermiş olmuyoruz sadece daha fazla anket almak için profil giriyoruz. çünkü anketlere başlamak için öncelikle ankette istenilen profile uygun olmanız gerekiyor.)

                  Bu saydıklarım anketlerin daha çok gelmesini sağlayacaktır .



Resim 6


PROFİLİMİZİ DOLDURUP  UPDATE PROFİLE  TIKLAYIP  TAMAMLAMIŞ OLUYORUZ . ARTIK GELEN ANKETLERİ YAPMAYA BAŞLAYABİLİRİZ . ( Resim 7 )


Resim 7


         Herşeyimiz hazır artık survey sayfasına tıkladığınız zaman gelen anketleri görebilir tıklayıp yapmaya başlayabilirsiniz ( Resim 8 )




Resim 8





      Sıra geldi TASK ( görev ) sayfamızı yapmaya . task yapmak para kazanabileceğiniz en iyi yol diyebilirim. taskları yaparak günlük güzel kazançlar elde edebilirsiniz ..task yapabilmemiz için öncelikle task sayfasına giriş yapmamız gerekiyor task sayfasına giriş yaptıktan sonra gördüğümüz herhangi bir taskın üstüne tıklayıp üyeliğimizi yapmamız gerekmekte .Taskın üzerine tıkladıktan sonra acılacak sayfada facebook ile giriş yapıyoruz ( Resim 9 )


Resim 9
          Buradan facebook ile giriş yapıyorsunuz daha sonra emailinize CROWDFLOWER tarafından onay linki gönderiliyor onu tıkladıktan sonra task yapmaya başlayabilirsiniz .


      Tasklara level 0 dan başlarsınız 5 adet level 0 görevi bitirdikten sonra level almaya hak kazanırsınız .level 0 görevleri az gelmekte bu aşamada biraz sabırlı olmanız ve takip etmeniz gerekmekte . level aldıktan sonra 100 üzeri görev her zaman sayfanızda olacak istediğiniz zaman yapabileceksiniz .


                                                      Para cekme yöntemleri 
      paranızı PAYZA ,  SKRİLL , TANGO CARD ile cekebilirsiniz .


     

Yorumlar

  1. Pianchle Bicycle - Titanium Arts
    A Pianchle bicycle bicycle. It is called the "Pianchi Wheel". It is apple watch titanium vs aluminum a standard bicycle and its handle titanium pan size (6cm) anodizing titanium has a handle of titanium bikes 3.8 x 3.4 inches. The size of the หาเงินออนไลน์ bicycle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ClixSense Anketleri Hakkında.